Μπορείς να συγκεντρωθείς στην BMW M2 με τη Gigi Hadid στο πλάνο

Σχετικά άρθρα

627425

Τα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret είναι αδυναμία κάθε ανδρός, με προσωπικές αγαπημένες την Adriana και την Alessandra. Όμως, με αυτές σιγά-σιγά να βρίσκονται στο τέλος της καριέρας τους, έχει έρθει το νέο αίμα που ακούει στο όνομα της Gigi Hadid (καμία συγγένεια με την εκλιπούσα αρχιτεκτόνισσα Zaha Hadid).

H BMW θέλοντας να προωθήσει τη νέα M2, συνεργάστηκε με το μοντέλο από την Αμερική και με τα παρακάτω video θέλει να μας βάλει στο παιχνίδι να δούμε σε ποιο αυτοκίνητο είναι η Hadid, χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή μας από το γερμανικό “όπλο”.

Δε ξέρω αν θα τα καταφέρεις, αλλά εμείς μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα οδηγήσουμε τη M2 για 3 γύρους στην πίστα του Hungaroring το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο.

Να θυμίσω ότι η M2 έχει κάτω από το καπό έναν turbo I6 κινητήρα, 3,0 λίτρων, που αποδίδει 370 άλογα στις 5.500-6.500 σ..α.λ., και 465 Nm (500 Nm σε λειτουργία Overboost) στις 1.350-4.500 σ.α.λ. Αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να πιάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 4,5 δευτερόλεπτα, όταν η τελική του ταχύτητα είναι 250 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...