Τα Jaguar F-Pace και XE αποκτούν SVR εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Pace R-S

Το Special Vehicle Operations (SVO) τμήμα της Jaguar Land Rover ετοιμάζει τις SVR εκδόσεις τόσο της F-Pace όσο και της XE. Και τα δύο θα φορέσουν τον V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης κοντά στα 575 άλογα, με την XE SVR να τίθεται απέναντι από τα BMW M3, Alfa Romeo Giulia QV, Cadillac ATS-V, Mercedes C63 AMG και τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας.

Παράλληλα, η Jaguar ετοιμάζει και νέους σε σειρά εξακύλινδρους κινητήρες οι οποίοι θα είναι της οικογένειας Ingenium. Τα μοτέρ αυτά, χωρητικότητας 3.0-λίτρων και κατανάλωσης βενζίνης και πετρελαίου, θα αντικαταστήσουν τους τωρινούς V6, θα ζυγίζουν λιγότερο και θα προσφέρουν βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Αναμένεται να τοποθετηθούν σε αυτοκίνητα παραγωγής από τα τέλη του 2017 και σε ότι αφορά τους βενζικονητήρες θα προσφέρονται σε εκδόσεις με 300, 400 και 500 άλογα, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες θα αποδίδουν 275, 335 και 400 άλογα. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες θα τοποθετηθούν στα Jaguar XE, XF, XJ, F-Pace, Range Rover, Range Rover Sport, και Discovery.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...