Συνελήφθη ο εφοπλιστής Ηλιόπουλος, ιδιοκτήτης της SEAJETS

Σχετικά άρθρα

image

Η αστυνομική αρχή του Λονδίνου συνέλαβε τις προηγούμενες μέρες τον Έλληνα εφοπλιστή και οδηγό αγώνων, Μάριο Ηλιόπουλου, μετά την έξοδο του από την αίθουσα του δικαστηρίου και αφού είχε καταθέσει σε δίκη ύψους 77 εκατ. δολαρίων εναντίον της ασφαλιστής εταιρίας του πλοίου, που υποτίθεται ότι είχε καταστραφεί από πειρατές στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης.

Ο “Mario”, όπως είναι παρατσούκλι του είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας SEAJETS, που όπως γνωρίζεις είναι κύριος χορηγός του Ράλλυ Ακρόπολις για την περσινή και φετινή χρονιά, καθώς με την μεγάλη χορηγία του πραγματοποιήθηκε ο περσινός αγώνας, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν στον αέρα.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος συνελήφθη για συνωμοσία για διάπραξη απάτης και τον οδήγησαν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου χωρίς διακριτικά, όπως ο ίδιος έβγαινε από το κτίριο Rolls, το δικαστήριο όπου δικάζονται μεγάλες εμπορικές υποθέσεις.

1464727

Η ασφαλιστική Suez Fortune Investments ζητά τα 77.000.000 δολάρια από την Talbot Underwriting και των άλλων ασφαλιστών για βλάβες στο πλοίο Brillante Virtuoso το 2011, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν για την υπόθεση. Η Suez υποστηρίζει ότι στο πλοίο επιβιβάστηκαν ένοπλοι πειρατές που πυροδότησαν χειροβομβίδα, από την οποία ξεκίνησε φωτιά, καταστρέφοντας το σκάφος ολικά. Ο Ηλιόπουλος ήταν ο τελικός δικαιούχος του πλοίου, με τις ασφαλιστές να αμφισβητούν κατά πόσον η επίθεση πραγματοποιήθηκε όπως περιγράφεται.

Όπως και να έχει, η πραγματοποίηση του εθνικού μας αγώνα δεν φαίνεται να επηρεάζεται.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...