Audi RS3 by Oettinger με έως 750 άλογα

Σχετικά άρθρα

Audi_RS3_Sportback_by_Oettinger_02

Ο βελτιωτικός οίκος Oettinger παρουσίασε το πακέτο αναβάθμισης για το νέο Audi RS3 Sportback, μετατρέποντας το σε πραγματικό φονέα γιγάντων, κοιτώντας στα μάτια ακόμα και το R8.

Από το εργοστάσιο ο 2.5-λιτρος πεντακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 367 άλογα και 465 Nm ροπής, και ο οίκος ετοίμασε τέσσερα στάδιο βελτίωσης.

Audi_RS3_Sportback_by_Oettinger_01

Στο πρώτο αποδίδει 430 άλογα και 625 Nm, αλλά στο στάδιο 2 της βελτίωσης το κάνει να αποδίδει 520 άλογα και 680 Nm, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,3 με 3,5 δευτ., ανάλογα τη διάσταση των τροχών και των ελαστικών που φοράει, όταν από το εργοστάσιο χρειάζεται 4,3 δευτ. Για να δικαιολογήσω αυτό που είπα στην πρώτη πρόταση για το R8, αυτό χρειάζεται 3,5 δευτ., με το V10 Plus σε 3,2 δευτ. Η τελική του ταχύτητα έχει αυξηθεί στα 310 χλμ/ώρα, μετά την αφαίρεση του ηλεκτρονικού κόφτη.

Audi_RS3_Sportback_by_Oettinger_06

Η επιπλέον ιπποδύναμη έρχεται μέσω της αναβαθμισμένης τουρμπίνας, νέου φίλτρου αέρα, νέας εισαγωγής αέρα, νέας εξάτμισης και επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου. Το κόστος του πακέτου ανέρχεται από τα €8.295 μέχρι €10.390 ανάλογα με το down pipe που θα επιλέξεις.

Όμως, υπάρχει και ακόμα δύο στάδια, όπου στο 3ο ο 2.5-λιτρος αποδίδει 650 άλογα και 750 Nm, με την ιπποδύναμη να εκτινάσσεται στα 750 άλογα και στα 900 Nm στο στάδιο 4.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...