Η Audi δεν θα ασκήσει έφεση στον αποκλεισμό από τον 6ωρο αγώνα του Silverstone

Σχετικά άρθρα

2016-6-Heures-de-Silverstone-Adrenal-Media-GT7D2933_hd

Η Audi αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση στην απόφαση που οδήγησε στον αποκλεισμό του νικητήριου R18 από τον 6ωρο αγώνα του Silverstone. Να θυμίσουμε ότι το #7 R18 των Lotterer, Treluyer και Fassler αποκλείστηκε από τον αγώνατον οποίο είχε κερδίσει– όταν οι κριτές βρήκαν πως το εμπρός “skid block” του αγωνιστικού ήταν παράτυπο. Η Audi είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση αλλά όπως ανακοίνωσε εχθές, δεν θα κυνηγήσει περαιτέρω αυτή την έφεση.

Αποδεχόμαστε τον αποκλεισμό από την κατάταξη και για το καλό του sport, κοιτάζουμε εμπρός.

Δήλωσε ο επικεφαλής της Audi Motorsport, Wolfgang Ullrich. Σύμφωνα με αναλύσεις που έκανε η Γερμανική εταιρία, η φθορά στο εν λόγω skid block οφείλεται σε απροσδόκητες αναπηδήσεις στην πίστα. Όμως:

Είναι δουλειά μας να αποφύγουμε την υπερβολική φθορά – δεχόμαστε αυτή την ευθύνη.

Κατά συνέπεια, η #2 Porsche 919 Hybrid των Jani, Dumas και Lieb, επιβεβαιώθηκε ως νικήτρια του αγώνα ενώ η Audi, φεύγει από την Αγγλία με έναν μόλις βαθμό –από την pole του #7– αφού το ένα της αγωνιστικό αποκλείστηκε και το άλλο εγκατέλειψε.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Audi has chosen not to lodge an appeal following the FIA World Endurance Championship (WEC) in the United Kingdom. After Marcel Fässler/André Lotterer/Benoît Tréluyer had won the Silverstone 6 Hours on April 17, their Audi R18 was excluded post-race from the classification due to a violation of the LMP1 class Technical Regulations.

[/learn_more]

ΠηγήAudi

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα