Δημοπρατείται το μονοθέσιο της BMS Dallara-Ferrari του 1992

Σχετικά άρθρα

Dallara_Ferrari_F1_auction_01

Το μονοθέσιο της F192 της ομάδας BMS Dallara-Ferrari που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 1992 βρίσκεται σε διαδικτυακή δημοπρασία, με την υψηλότερη τιμή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να είναι €100.000, με την τελική τιμή πώλησης να εκτιμάται ότι θα φτάσει τις €303.000 με €395.000.

Dallara_Ferrari_F1_auction_07

Πίσω από το τιμόνι του συγκεκριμένου μονοθεσίου είχαν κάτσει ο Pierluigi Martini και ο J.J. Lehto, με τον δεύτερο να το είχε στους 8 από τους συνολικούς 10 αγώνες που πήρε εκκίνηση το συγκεκριμένο σασί. Το σασί είναι της Dallara και ο V12 κινητήρας της Ferrari, ο οποίος αποδίδει 700 άλογα.

Το μονοθέσιο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και στη τιμή περιλαμβάνονται επιπλέον ζάντες και λάστιχα, καθώς και μικρό γερανάκι.

Πηγήcatawiki

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr