Σφοδρό ατύχημα στο βρετανικό πρωτάθλημα GT

Σχετικά άρθρα

633597

Το περασμένο σαββατοκύριακο στην πίστα Brands Hatch στην Αγγλία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του βρετανικού πρωταθλήματος GT, και στον 22 γύρο πραγματοποιήθηκε ένα πολύ σφοδρό ατύχημα μεταξύ τριών αγωνιστικών, χωρίς ευτυχώς κανένα τραυματισμό.

Ο Phil Dryburgh, της ομάδας Motorbase Performance είχε μια επαφή με την Aston Martin του με τον Matthew Graham, της ομάδας Generation AMR MacMillan Racing, με ίδιο αυτοκίνητο, μαζί με τον Nick Jones της ομάδας Simpson Motorsport με ένα Ginetta G55 GT4. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο πρώτοι να εγκαταλείψουν τον αγώνα, με τον Jones να είναι πιο τυχερός, καθώς κατάφερε να επιστρέψει τα pits και να διορθωθεί η ζημιά.

Απόρροια του ατυχήματος ήταν να τεθεί σε ισχύ, για πρώτη φορά στην ιστορία του βρετανικού πρωταθλήματος GT, ο “Κωδικός 80”, όπου όλα τα αγωνιστικά υποχρεούνταν να κινούνται με 80 χλμ/ώρα, έτσι ώστε να καθαρίσει η πίστα και να επιδιορθωθεί η ζημιά στις μπαριέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...