2016-Auris-Avensis-03

Η Toyota παρουσιάζει τις MY2016 εκδόσεις των Avensis και Auris. Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με το Toyota Touch 2 σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″, νέο μενού και νέο σύστημα πλοήγησης που προσφέρει τρία χρόνια δωρεάν αναβάθμιση χαρτών και πρόσβαση στις online υπηρεσίες καιρού, κίνησης, τιμών καυσίμων και πάρκινγκ.

Το Avensis θα προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου, με τον 1.600αρη diesel να αποδίδει 110 άλογα με 270 Nm ροπής και 108 γρ/χλμ εκπομπές CO2 και τον 2.0-λιτρο diesel να παράγει 141 άλογα με 320 Nm ροπής και εκπομπές CO2 119 γρ/χλμ. Από πλευράς βενζινοκινητήρων υπάρχει ένας 1.600αρης 130 ίππων, ένας 1.800αρης 145 ίππων και ένας 2.0-λιτρος 150 ίππων.

2016-Auris-Avensis-02

Τόσο το Avensis όσο και το Auris, προσφέρονται στο νέο χρώμα “Platinum Bronze”, με το Auris να είναι διαθέσιμο και στο νέο “Solid Blue” χρώμα, ενώ και τα δύο φορούν νέες ζάντες αλουμινίου 16″. Το Auris Hybrid διαθέτει επαναρυθμισμένο υβριδικό σύστημα που προσφέρει “βελτιωμένη και φυσική οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς, με καλύτερη και πιο γραμμική επιτάχυνση”.

2016-Auris-Avensis-01

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

TOYOTA AVENSIS …με περισσότερες βελτιώσεις για το 2016

• Πρώτες αλλαγές μετά το λανσάρισμα του Toyota Avensis
• Βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2 και ένα πλούσιο πακέτο δορυφορικής πλοήγησης με δωρεάν ενημερώσεις χαρτών και συνδεσιμότητα σε on-line εφαρμογές και υπηρεσίες για 3 χρόνια
• Νέο εξωτερικό φινίρισμα Platinum Bronze και νέο σχέδιο 16άρας ζάντας αλουμινίου
• Ισχυρές πωλήσεις μεταξύ ιδιωτών και εταιρικών/fleet πελατών, χάρη στην υψηλή ποιότητα και το ελκυστικό κόστος χρήσης

Οι πρώτες ανανεώσεις γίνονται στην οικογένεια Toyota Avensis, καθώς κοντεύει να συμπληρώσει την πρώτη πλήρη χρονιά πωλήσεων.
Βασική αλλαγή για τη γκάμα του 2016 είναι η τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 με οθόνη αφής. Το Avensis επωφελείται από τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας από την οποία πήραμε μία γεύση στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μενού της αρχικής οθόνης έχει επανασχεδιαστεί και η πρόσβαση στην online πύλη πελατών My Toyota είναι απλούστερη.

Το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης Toyota Touch 2 with Go προσφέρει τώρα στους πελάτες το πρόσθετο πλεονέκτημα των δωρεάν ενημερώσεων χαρτών και συνδεσιμότητας για τρία χρόνια. Αυτό μπορεί να επεκταθεί για άλλα δύο χρόνια, εάν ο πελάτης το επιθυμεί, διασφαλίζοντας ξεγνοιασιά μέσα από ακριβή προγραμματισμό των ταξιδιών, πρόσβαση σε εφαρμογές που δίνουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία για την κυκλοφοριακή ροή, τις καιρικές συνθήκες, τις τιμές καυσίμου, τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες. Το σύστημα μπορεί να συνδέεται με αρκετούς παρόχους on-line υπηρεσιών, όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.

Τα Avensis sedan και Touring Sports διατίθεται προαιρετικά με εξωτερικό φινίρισμα Platinum Bronze. Ένα νέο σχέδιο 16-άρας ζάντας αλουμινίου έχει προστεθεί στη γκάμα του 2016.

Το νέο Toyota Avensis λανσαρίστηκε το 2015 και έχει καθιερωθεί σαν ένα ισχυρό και ελκυστικό ανταγωνιστικό μοντέλο της αγοράς. Με σχεδίαση και παραγωγή στην Ευρώπη για την Ευρώπη, προσφέρει αναγνωρισμένο, δυναμικό στυλ, απαράμιλλη αντιληπτή ποιότητα μέσα κι έξω, και, χάρη στο μελετημένο σχεδιασμό του πλαισίου και του συστήματος διεύθυνσης, μία ικανοποιητική οδηγική εμπειρία.

Οι πελάτες εκτιμούν τις μειωμένες εκπομπές CO2 σε όλη τη γκάμα κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των νέων 1.6 και 2.0-litre diesel προδιαγραφών Euro 6, που μεταφράζονται σε σημαντικά φορολογικά πλεονεκτήματα σε αρκετές Ευρωπαϊκές αγορές, ενισχύοντας το προφίλ του αυτοκινήτου σαν μία αξιόπιστη και επωφελής πρόταση για εταιρικούς (fleet) και επαγγελματίες πελάτες.

Το Avensis λανσάρει επίσης τις καινοτομίες Toyota στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας με το στάνταρ πακέτο συστημάτων Toyota Safety Sense σε όλα τα μοντέλα.

[/learn_more]