645106

Μπορεί ο Vin Diesel και η Michelle Rodriguez να βρίσκονται στην Κούβα για τα γυρίσματα του Fast and Furious 8, αλλά η ομάδα της δεύτερης μονάδας (second-unit crew) κάνει γυρίσματα στο Cleveland, της πολιτείας του Οχάιο. Αυτή η ομάδα είναι υπεύθυνη για τα γυρίσματα χωρίς τους πρωταγωνιστές της ταινίας και στο παρακάτω video θα δεις ένα αυτοκίνητο να ρίχνεται από τον 6ο όροφο ενός parking, με τους κασκαντέρ να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Σήμερα η δράση θα μεταφερθεί στο κέντρο της πόλης του Cleveland, όπου το second-unit crew θα κλείσει όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τη βοήθεια της τοπικής αστυνομίας. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, αλλά είναι αρκετά πιθανό να μην υπάρχουν σκηνές από το Cleveland, αλλά οι παραπάνω σκηνές να δείχνουν ότι έχουν γυριστεί στη Νέα Υόρκη.

Η όγδοη ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017 και εκτός από τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, στη νέα ταινία θα συμμετέχουν η Charlize Theron, ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο Jason Statham και ο Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.