Φωτογραφία της Charlize Theron από το Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

13254024_10154019261872631_3408277019989739486_n

Από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι στο cast της 8ης ταινίας Fast and Furious θα βρίσκεται το όνομα της Charlize Theron, ξέραμε ότι η Νοτιοαφρικανή θα παίξει τον ρόλο του “κακού”, έχοντας απέναντι τον Vin Diesel και της ομάδας του.

Μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε η παραγωγή στη σελίδα της ταινίας στο Facebook, μαθαίνουμε ότι η Theron θα ονομάζεται Cipher, που στη γλώσσα των υπολογιστών είναι ένας αλγόριθμος για την εκτέλεση κρυπτογράφησης ή αποκρυπτογράφησης, κάτι που ίσως μας “χτίζει” τον χαρακτήρα της.

Από τη φωτογραφία βλέπουμε, επίσης, την ηθοποιό να φοράει ένα μπλουζάκι των Metallica, που γράφει “Metal Up Your Ass”, και να στέκεται δίπλα από μια συστοιχία όπλων.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, αλλά ξέρουμε ότι εκτός από τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, στη νέα ταινία θα συμμετέχουν ξανά ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο Jason Statham και ο Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray,και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει…και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λιγότερο από έναν χρόνο από σήμερα, συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου του 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα