Πατέρας Bianchi: Οι οδηγοί φοβούνται να μιλήσουν

Σχετικά άρθρα

Jules Bianchi

Αποφασισμένη να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους για τον θάνατο του γιου της είναι η οικογένεια του Jules Bianchi. Οι σχετικές νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει ήδη, εναντίον της FIA, της Formula 1 και της Marussia, με τον πατέρα του Bianchi, Philippe, να μιλά πάντα έξω από τα δόντια και να εκφράζει ελεύθερα τα συναισθήματά του.

Στις μέρες μας, οι οδηγοί δεν χαρακτηρίζονται από το θάρρος του παρελθόντος, έτσι σπανίως λένε δημοσίως τη γνώμη τους για τα διάφορα θέματα που απασχολούν το άθλημα. Ο Philippe Bianchi λέει τώρα πως φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά και για τον θάνατο του γιου του, αφού μόνο στον ίδιο παραδέχονται πως ο Jules δεν έκανε τίποτα λάθος και πως οι ευθύνες βρίσκονται τα χέρια των διοργανωτών.

Ένας οδηγός μαζί μου δε θα πει τίποτα μπροστά στην κάμερα, επειδή νομίζω ότι όλοι φοβούνται να πουν κάτι. Όταν δεν υπάρχει κάμερα, όλοι έρχονται και μου λένε «Αυτό δεν είναι σωστό. Ο Jules δεν έκανε κάτι λάθος. Οι άλλοι έκαναν λάθος».

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...