Αυστραλοί δημιούργησαν έναν V12 LS1 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

v12 ls1

O LS1 V8 κινητήρας της Chevrolet βρισκόταν στην αγορά στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές του 2000, όπου και χρησιμοποιήθηκε σε πολλά μοντέλα της GM, όπως στα Chevrolet Corvette C5, Pontiac Firebird Trans Am, Holden Commodore Ute και Pontiac GTO, ενώ υπήρξε και ένα πρωτότυπο Opel Omega με τον συγκεκριμένο κινητήρα.

Τα αδέρφια Corish από την Αυστραλία όμως, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν V12 LS1 κινητήρα. Πήραν λοιπόν δύο LS1, και αφού αφαίρεσαν ένα ζεύγος κυλίνδρων από τον καθένα, τους ένωσαν, δημιουργώντας έναν τερατώδες V12 8,6-λίτρων κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών. Πόσα άλογα παράγει; Σύμφωνα με πρόσφατη δυναμομέτρηση, τα δύο αδέρφια είδανε 717 άλογα και 850 Nm ροπής. Τα σχέδιά τους είναι να τοποθετήσουν τον κινητήρα σε μια Camaro του 1968 και να παρουσιάσουν το αυτοκίνητο στην SEMA τον ερχόμενο Νοέμβριο, ελπίζοντας να κλέψουν τη παράσταση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...