Anton Yelchin: Νεκρός από το αυτοκίνητό του ο πρωταγωνιστής του Star Trek

Σχετικά άρθρα

Anton-Yelchin-Net-Worth

O Anton Yelchin σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του όταν το αυτοκίνητό του κύλησε πάνω του και τον έριξε στην πόρτα εισόδου που ήταν μισάνοιχτη.

Ο πρωταγωνιστής του Star Trek επέστρεφε σπίτι του στο Λος Άντζελες, περίπου στη 1 τα ξημερώματα μετά από βραδινή του έξοδο και φτάνοντας έξω από αυτό η πόρτα της εισόδου, δεν άνοιγε και βγήκε από το αυτοκίνητό του να δει τι έχει συμβεί.

Εκείνο βρισκόταν σε κατηφόρα και κύλησε πάνω του σφηνώνοντάς τον ανάμεσα στην μισάνοιχτη πόρτα με αποτέλεσμα να βγει τραγικό θάνατο στα 27 του μόλις χρόνια.

Το αυτοκίνητο τον εγκλώβισε μεταξύ ενός τούβλινου τοίχου και ενός φράχτη ασφαλείας και το τραύμα οδήγησε στον θάνατό του,

δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ανανέωση: Το αυτοκίνητο του Yelchin ήταν ένα Grand Cherokee του 2015 το οποίο εμπλέκεται στην ανάκληση 1,1 εκατομμυρίων αυτοκινήτων. Η ανάκληση έγινε μιας και οδηγοί πίστευαν εσφαλμένα πως είχαν βάλει τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου σε θέση “Park”, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κυλούν μετά την έξοδο του οδηγού. Η FCA γνωρίζει 41 περιπτώσεις ατυχημάτων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα, με εκπρόσωπο της FCA να δηλώνει πως η εταιρία είχε στείλει τις σχετικές επιστολές σε όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων που επηρεάζονταν από την ανάκληση.

Ανανέωση 2: Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της FCA η εταιρία θα διερευνήσει το αυτοκίνητο του Yelchin για να διαπιστώσει τα αιτία του δυστυχήματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...