Ο οδηγός του μοιραίου Tesla έβλεπε Harry Potter

Σχετικά άρθρα

press01-autopilot-dash-1

Ο οδηγός που σκοτώθηκε σε τροχαίο με Tesla Model S έχοντας ενεργοποιημένο το σύστημα Αutopilot, πιθανόν να παρακολουθούσε ταινία την ώρα του ατυχήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Frank Baressi, ο 62-χρονος οδηγός της νταλίκας, με την οποία συγκρούσθηκε το Model S, όταν πλησίασε τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, συνέχιζε να ακούει τον ήχο από την ταινία Harry Potter. Ένας από τους αστυνομικούς που ερευνούν το ατύχημα δήλωσε επίσης ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα φορητό DVD player.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου Joshua Brown, 40 ετών και ιδιοκτήτης εταιρίας τεχνολογίας, φέρεται να μην αντέδρασε καθόλου πριν την σύγκρουση. Σε ανακοίνωση της η Tesla, αναφέρει ότι το Autopilot ήταν ενεργό αλλά η κάμερα του δεν μπόρεσε να εντοπίσει το λευκό φορτηγό στον πολύ έντονο ήλιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...