Μεγάλες αλλαγές στο Top Gear μετά την απομάκρυνση του Chris Evans

Σχετικά άρθρα

top gear

Η φετινή χρονιά για το Top Gear ήταν η χειρότερη στην ιστορία του show. Μετά την απομάκρυνση των Clarkson, Hammond και May, το BBC επέλεξε τον Chris Evans μαζί με τους Matt LeBlanc, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan, Rory Reid να αναλάβουν την εκπομπή και να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Τα νέα επεισόδια βγήκαν, αλλά οι fans του show δεν ενθουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα το Top Gear να σημειώσει στο τελευταίο επεισόδιο τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης στην ιστορία του με 1,9 εκατομμύρια τηλεθεατές. Μετά το τέλος της εκπομπής και βλέποντας αυτά τα νούμερα και την έντονη κριτική που δέχτηκε, ο Chris Evans αποχώρησε από το Top Gear.

Για το BBC, το Top Gear είναι μια από τις σημαντικότερες εκπομπές του και για το λόγο αυτό αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές την νέα σεζόν, με σκοπό να κερδίσει  πάλι τους τηλεθεατές που έχασε την φετινή χρονιά. Σύμφωνα με την The Daily Telegraph, δύο από τους νέους παρουσιαστές θα προωθηθούν, ενώ θα προστεθεί ένα road trip με την συμμετοχή διασημοτήτων και θα υπάρχουν αλλαγές στο προσωπικό της παραγωγής. Εκτός από αυτές τις αλλαγές, μάλλον θα σταματήσει το special Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο κατά το οποίο οι παρουσιαστές πήγαιναν ένα μεγάλο ταξίδι εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό θα συμβεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να το κάνει η γνωστή τριάδα στην νέα τους εκπομπή, The Grand Tour.

Τα κείμενα της εκπομπής ήταν ένας τομέας που δέχτηκε αρκετή κριτική την φετινή χρονιά. Η Telegraph αναφέρει:

Είναι κατανοητό ότι οι παρουσιαστές δεν ήταν ευχαριστημένοι με τα κείμενα της εκπομπής, αφού προστέθηκε μόνο ένας σεναριογράφος στην ομάδα που έγραφε τα κείμενα, και αυτός ήταν ο Danny Baker φίλος και χρόνια συνεργάτης του Evans ο οποίος και τον προσκάλεσε σε αυτή την ομάδα.

και συνεχίζει:

ο Jeremy Clarkson συνήθιζε να τροποποιεί και βελτιώνει όλο και περισσότερο το σενάριο μέχρι να γίνει τέλειο. Είχε εμμονή με αυτό. Έδιναν μεγαλύτερη βάση στην τεχνολογία και λιγότερη βάση στα άλλα μέρη και πρόσθεταν και μια φινέτσα.

Στις αλλαγές για την νέα σεζόν αναμένεται να είναι και η ανανέωση του προσωπικού παραγωγής. Η αρχή θα γίνει με την αντικατάσταση του παραγωγού της εκπομπής. Επιπρόσθετα ο Alex Rentor που βρίσκεται για χρόνια στην επιμέλεια της εκπομπής, θα αναλάβει τις ευθύνες του Evans σαν επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος.

Τέλος, ο Matt LeBlanc είναι κοντά σε συμφωνία με τους υπεύθυνους ώστε να γίνει το διεθνές πρόσωπο για την εκπομπή. Η νέα σεζόν του Top Gear αναμένεται να ξεκινήσει την Άνοιξη, αρκετά νωρίτερα από ότι μας είχαν συνηθίσει, καθώς οι υπεύθυνοι του BBC πιστεύουν ότι τότε υπάρχουν περισσότεροι τηλεθεατές σε σχέση με το καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ε.Ε. θα πρέπει να επιβάλει δασμούς 50% στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η υπόθεση της επιβολής δασμών ως τροχοπέδη στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν είναι απλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τα πορίσματα μελέτης,...

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Θέση στάθμευσης στο Άμστερνταμ πωλείται για 495.000 ευρώ

Θέση στάθμευσης κοντά στο περίφημο Φόντελπαρκ, τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου στο Άμστερνταμ, πωλείται σε τιμή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ολλανδία, όπου οι τιμές...