“Χεράς” τουμπάρει τη Murcielago του με τα παιδιά του μέσα

Σχετικά άρθρα

qcbburnpwvbmeoh2aa2r

Έχεις την οικονομική άνεση να πάρεις μια Lambo Murcielago. Την διαλέγεις και στο χρώμα που την είχε ο Bruce Wayne στο Dark Knight. Δεν την κρατάς κλειδαμπαρωμένη στο γκαράζ, αποφασίζεις να την “τρέξεις”. Όλα καλά κι αποδεκτά μέχρι εδώ.

Όταν, όμως, αποφασίζεις να τεστάρεις το ποσοστό επιτυχίας που έχεις στη διαχείριση 640 ίππων σε δημόσιο δρόμο και με τα παιδιά σου μέσα, ε τότε είσαι για της φυλακής τα σίδερα. Ένας 37-χρονος από τη Μασαχουσέτη πήρε τα παιδιά του για μια γρήγορη βόλτα – μικρής ηλικίας για να χωρέσουν στο κάθισμα του συνοδηγού- αλλά είχε μια στιγμή ατυχίας (για να μην πω τίποτα πιο χοντρό) και βρέθηκε να μυρίζει το πράσινο, με την οροφή να αναπαύεται στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, ο δράστης -γιατί περί εγκληματικής πράξης πρόκειται- κινείτο πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και αφαιρέθηκε, με αποτέλεσμα να τουμπάρει το supercar. Το καλύτερο είναι ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, καθώς του το είχε πάρει η αστυνομία πριν δυο μήνες για άλλες παραβάσεις. Ποιος ξέρει ποιες μπορεί να ήταν αυτές.

aonz5zxd264wzypo0hdi

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...