Δες την απομάκρυνση ενός αυτοκίνητου σε 60 δευτερόλεπτα

Σχετικά άρθρα

Evacuate in 60sec

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν αφήνουμε το αυτοκίνητο μας σε σημείο που απαγορεύεται το παρκάρισμα. Νόμος αυτό. Βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου λευκού Renault Clio.

Το παρακάτω σκηνικό συνέβη στον εξωτερικό χώρο ενός αεροδρομίου της Τουρκίας, όπου ο ιδιοκτήτης του Clio το πάρκαρε παράνομα, προφανώς για να κάνει κάποια δουλειά που είχε. Την λύση της απομάκρυνσης του αυτοκίνητου έρχεται να δώσει ένα Iveco Eurocargo που κάνει όλη την δουλεία.

Το Iveco έχει πιρούνια τα οποία βγαίνουν προς τα έξω και στερεώνει του τροχούς ενώ στην συνέχεια το αυτοκίνητο σηκώνεται και τοποθετείται πάνω στο σασί του φορτηγού. Στο τέλος οι ανελκυστήρες σύρονται προς την άλλη πλευρά του φορτηγού και αυτό είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Η διαδικασία αυτή κρατάει 60 δευτερόλεπτα μόνο, χρόνος αρκετά εντυπωσιακός, που ακόμα και ο συναγερμός να χτύπαγε, σίγουρα δεν θα προλάβαινε ο ιδιοκτήτης του να πάει εκεί.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου βλέποντας το αυτοκίνητο του να λείπει, ίσως βάλει μυαλό για την επόμενη φορά και να είναι πιο προσεκτικός. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι γνωστή στην Τουρκία και δεν γνωρίζω αν χρησιμοποιείται και σε καμία άλλη χώρα. Αν γνωρίζεις κάτι αντίστοιχο ή το έχεις δει, μπορείς να το γράψεις στα σχόλια από κάτω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...