Μουλάρι της Faraday Future για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Faraday Future

Η Faraday Future έχει βγάλει στους δρόμους του Los Angeles το πρώτο μουλάρι του αυτοκινήτου της με το σώμα παραγωγής. Το αυτοκίνητο δείχνει ένα crossover μοντέλο παρόμοιο με Tesla Model X, το οποίο θα παρουσιάζεται στις αρχές του 2017.

Τα αυτοκίνητα της εταιρίας θα λαμβάνουν “over-the-air” αναβαθμίσεις λογισμικού, όπως προσφέρει ήδη η Tesla, με τη παραγωγή του να γίνεται στο νέο state-of-the-art εργοστάσιό της που βρίσκεται στο Βόρειο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, με τον αντίπαλο του Model X να κατασκευάζεται πάνω στην VPA (Variable Platform Architecture) πλατφόρμα και να διαθέτει μπαταρία 98 kWh, 15% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την 85kWh μπαταρία του Tesla Model X.

Η εταιρία έχει προσλάβει αξιόλογα στελέχη του χώρου, όπως ο Marco Mattiacci, πρώην αγωνιστικό διευθυντή της Ferrari, πρώην στέλεχος της Apple, τον αρχιμηχανικό της GM, τον James Chen, πρώην αντιπρόεδρο ρυθμιστικών υποθέσεων και αναπληρωτή γενικό σύμβουλο της Tesla, όπως επίσης και τον πρώην επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης της Toyota.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...