Θυμάσαι στις αρχές Ιουλίου, που κάποια σπείρα ληστών έκλεψε όλες τις ζάντες από 40 ολοκαίνουργια μοντέλα της Cadillac σε μια αντιπροσωπεία στο Τέξας; Ε, φαίνεται ότι τα ίδια άτομα ξανά χτύπησαν, καθώς την Κυριακή που μας πέρασε κλάπηκαν από μια αντιπροσωπεία Chevrolet, στη πόλη Tyler του Τεξας, οι ζάντες και τα λάστιχα από 48 αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Don Martin, του τοπικού τμήματος, το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1:00 το βράδυ, με τους κλέφτες να κόβουν τα λουκέτα της πόρτας στο πίσω μέρος της αντιπροσωπείας, όπου φυλάγονταν τα αυτοκίνητα.

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ήταν σε λειτουργία, αλλά οι κλέφτες έσπασαν τα φώτα του περιβάλλοντος χώρου, έτσι ώστε να είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Το video δείχνει ότι ένα μεγάλο φορτηγό έφτασε στις 1:22, αλλά επειδή ήταν πολύ σκοτεινά η αστυνομία δεν μπορεί να διακρίνει πόσοι ενεπλάκησαν, πόσο μάλλον να τους εντοπίσει.

Ο αστυνομικός αναφέρει ότι οι κλέφτες έκλεψαν τις ζάντες από 48 αυτοκίνητα σε περίπου τέσσερις ώρες, προκαλώντας απώλειες που εκτιμάται ότι φτάνουν τα 250.000 δολάρια. Ο διευθυντής της αντιπροσωπείας, David Bates, αναφέρει ότι τα αυτοκίνητα είχαν 20- και 22-ιντσών τροχούς.