ΑΥΤΟ το motorsport θέλουμε. Έτσι απλά

Σχετικά άρθρα

indycars

Την ώρα που στη Formula 1 η μια Mercedes κερδίζει περπατώντας και η άλλη τερματίζει στο ρελαντί 3η από τελευταία, στις H.Π.Α. γίνεται “της μουρλής” για μια νίκη.

Στον εξ αναβολής αγώνα του Τέξας, που ένας τυφώνας τον περασμένο Ιούνιο τον είχε διακόψει, o Graham Rahal -γιος του Bobby Rahal- πήρε την καρό σημαία για μόλις 8 χιλιοστά του δευτερολέπτου, τη μικρότερη διαφορά στην ιστορία του συγκεκριμένου GP. O δεύτερος James Hinchcliffe είδε τον Rahal Jr να τον προσπερνά στον τελευταίο γύρο, όντας στην πρωτοπορία του αγώνα σχεδόν από την επανέναρξή του.

photofinish

Προς το τέλος, όμως, οι οδηγοί άρχισαν να πιέζουν τις τύχες τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις που οδήγησαν σε κόκκινη σημαία. Όταν ανέμισαν οι πράσινες σημαίες, ο τέσσερις οδηγοί έπαιξαν ανελέητο “ξύλο” για την πρωτιά, παίρνοντας για σουβενίρ ο ένας κομμάτια από την αεροτομή του άλλου.

spoilers

Στο τέλος γέλασε ο γιος του θρύλου των αμερικανικών αγώνων, ο οποίος δήλωσε πολύ υπερήφανος που ο κανακάρης του βρέθηκε στην πρωτοπορία για έναν μόνο γύρο. Αυτόν που ήταν “όλα τα λεφτά”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...