697670

Στο Nurburgring η Audi, η Porsche και η Mercedes συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης των S5 Sportback, 911 GT3 Facelift και E-Class Coupe. Το πεντάπορτο S5 θα φορά τον 3,0-λιτρο V6 κινητήρα απόδοσης 354 ίππων που θα συνδυάζεται μόνο με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η ανανεωμένη 911 GT3 θα αποκτήσει μικρές αλλαγές στους προφυλακτήρες, ο ατμοσφαιρικός boxer κινητήρας θα στροφάρει ψηλότερα, ενώ φημολογείται πως εκτός από το PDK αυτόματο κιβώτιο, θα προσφέρεται και με ένα 6άρι μηχανικό.

Η E-Class Coupe φέρει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν των C-Class Coupe και S-Class Coupe. Το μοντέλο, σε σχέση με την E-Class sedan, ξεχωρίζει λόγω της έντονα κεκλιμένης γραμμής της οροφής, των διαφορετικών πίσω φωτιστικών σωμάτων και της πιο λεπτής σχεδιαστικής γραμμής του πίσω μέρους. Και αυτό θα κατασκευαστεί πάνω στην MRA πλατφόρμα και κίνηση θα παίρνει από τους ίδιους κινητήρες της E-Class Sedan. Η παρουσίασή της αναμένεται το δεύτερο μισό του 2016, με το ντεμπούτο της να γίνεται πιθανώς στη έκθεση του Παρισιού στα τέλη του Σεπτέμβρη.