Audi RS7 με 745 άλογα από την PP-Performance

Σχετικά άρθρα

Audi-RS7-PP-Performance

Μετά την ABT, έρχονται οι ειδικοί της PP-Performance να παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή ανάμεσα στις διάφορες προτάσεις tuning για το Audi RS7. Μετά την περιποίηση από τον γερμανικό οίκο βελτίωσης, άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα τετραθέσιο supercar, καθώς καταφέρνει να κάνει το 400αρι σε 10,6 δεύτερα, στο ίδιο επίπεδο δηλαδή με τις Ferrari 488 GTB, Audi R8 V10 Plus, αφήνοντας πίσω το Tesla Ludicrous Model S P90D.

Με την βοήθεια του πακέτου αναβάθμισης της PP-Performance, ο 4.0λίτρος V8 twin-turbo του Audi RS7 φτάνει τα 745 άλογα και την εκπληκτική ροπή των 1.008 Nm! Δηλαδή, έχουμε να κάνουμε με μια αύξηση 200 περίπου αλόγων σε σύγκριση με τα 560 εργοστασιακά άλογα. Highlight της σπορ λιμουζίνας αποτελούν το σύστημα εξάτμισης της γνωστής Akrapovic,  που είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από τιτάνιο και ρίχνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 8,1 κιλά, οι νέες σωληνώσεις και το σπορ φίλτρο αέρα υψηλών επιδόσεων.

Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το εκπληκτικό χρώμα σε ειδική έκδοση “Sparkling Berry”, το οποίο αλλάζει από καφέ σε κίτρινο και από χρυσό σε μωβ αναλόγως τον φωτισμό, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το πακέτο ολοκληρώνεται από τις εντυπωσιακές ζάντες των 21’’με δίχρωμη βαφή και την ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW. Τέλος, για να αποκτήσει κανείς το ολοκληρωμένο πακέτο της PP-Performance, θα χρειαστεί να εκταμιεύσει  το ποσό των 8.597 ευρώ΄.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...