H Ford συνεργάζεται με την Harman για τα ηχοσυστήματα

Σχετικά άρθρα

bo-play

Όπως είχαμε γράψει στην δοκιμή του Ford Focus RS, και πριν την σημερινή επίσημη ανακοίνωση της Ford, η αμερικάνικη εταιρία συνεργάζεται πλέον με την Harman και προσφέρουν τα high-end συστήματα ήχου B&O Play, τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά με τα μοντέλα Ford από του χρόνου.

Πρώτο αυτοκίνητο με ηχεία Bang & Olufsen θα είναι το νέο Fiesta με την ενσωμάτωση της συγκεκριμένης τεχνολογίας να προσφέρει μία πιο πλούσια, πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου. Σχεδόν το ένα τρίτο των αγοραστών νέων αυτοκινήτων παραδέχονται ότι η μάρκα του ηχοσυστήματος επηρεάζει της απόφαση αγοράς ενός οχήματος.

Η μοναδική φιλοσοφία των συστημάτων B&O Play δημιουργεί μία εξατομικευμένη εμπειρία ήχου με ειδικά σχεδιασμένη θέση των ηχείων και προσαρμογή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου Ford. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζεται σταθερά η βέλτιστη ποιότητα ήχου μέσα στην καμπίνα, ανεξαρτήτως οδηγικών συνθηκών ή της θέσης του επιβάτη.

https://youtu.be/of5k4zhzub0

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...