Spy VIdeo: Η νέα Mercedes A-Class

Σχετικά άρθρα

708452

H Mercedes-Benz συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της A-Class, η οποία αναμένεται στην αγορά το 2018. Το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία W177, θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2017, είναι ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ, έχοντας κεκλιμένη γραμμή οροφής και μεγαλύτερη πίσω κολόνα.

Η νέα γενιά της A-Class θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα της Mercedes, την MFA2, που θα αντικαταστήσει την MFA. Θα εξοπλίζεται με ενεργό cruise control, LED φωτιστικά σώματα, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με touchpad αφής, head-up display και ημιαυτόνομα συστήματα οδήγησης, με το εσωτερικό της νέας A-Class να μοιάζει με αυτό των C-Class και E-Class. Στόχος της Mercedes είναι να μειωθεί το βάρος του αυτοκινήτου κατά 50 κιλά, αυξάνοντας την ακαμψία. Το μεταξόνιο θα αυξηθεί κατά περίπου 2 εκατοστά, κάτι που θα μεταφραστεί σε περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες, ενώ θα διαθέτει περισσότερα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, όπως το σύστημα Distronic Plus με Steering Assist.

Μηχανικά το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, με την κορυφαία έκδοση A45 AMG να φορά τον νέο 2.0-λίτρο turbo κινητήρα απόδοσης 400+ ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...