Η BMW ανακαλεί μια και μοναδική X3

Σχετικά άρθρα

bmw x3

Σίγουρα τις τελευταίες μέρες θα έχει διαβάσει για πολλές ανακλήσεις από πολλές εταιρείες με μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων που πρέπει να επιστρέψουν στις αντιπροσωπείες ώστε να επιδιορθωθούν τα όποια προβλήματα. Σήμερα υπάρχει άλλη μια ανάκληση αλλά αυτή την φορά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο αριθμός των αυτοκίνητων. Η BMW έκανε ανάκληση σε μια και μοναδική X3. Ναι καλά διάβασες, έχουμε ανάκληση για ένα αυτοκίνητο. Αυτή η πρέπει να είναι η μικρότερη ανάκληση που έχει γίνει ή τουλάχιστον από τις μικρότερες που έχουν γίνει από κάποιον μαζικό κατασκευαστή.

Η ανάκληση αφορά μια X3 xdrive 28i MY2017 που κατασκευάστηκε στις 7 Ιουνίου και το πρόβλημα βρίσκεται στην ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού και η BMW αναφέρει οι ακίδες επαφής ενδέχεται να μην έχουν συγκολληθεί σωστά, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ξαφνική βλάβη στο σύστημα και σε ακραία περίπτωση θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε πυρκαγιά. Ο ιδιοκτήτης θα ειδοποιηθεί με γραπτή επιστολή ώστε να πάει σε μια κοντινή αντιπροσωπεία για να αλλαχθεί το σύστημα υποβοήθησης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ανάκληση δεν θα πάρει πολύ χρόνο στην εταιρεία μέχρι να ολοκληρωθεί.

ΠηγήNHTSA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr