Κέρδη για την Tesla το 3ο τρίμηνο

Σχετικά άρθρα

tesla logo

Η Tesla ανακοίνωσε πως είχε κερδοφορία το τρίτο τρίμηνο του έτους, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της. Είναι η πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια που η Tesla παρουσίασε κέρδη, με τα καθαρά έσοδα να αγγίζουν τα 22 εκατ. δολάρια, με τις “θετικές ελεύθερες ταμειακές ροές” να φτάνουν τα 176 εκατ. δολάρια.

Τα κέρδη του τρίτου τριμήνου ισοδυναμούν με 0,71 δολάρια ανά μετοχή, όταν την ίδια περίοδο του 2015, οι απώλειες αντιστοιχούσαν σε 0,58 δολάρια ανά μετοχή. Το τρίτο τρίμηνο του 2016 η Tesla κατασκεύασε 25.185 αυτοκίνητα, 92% περισσότερα από όσα είναι κατασκευάσει το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Bob Lutz, ο πρώην CEO της GM, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNBC χαρακτήρισε τους πελάτες της Tesla σαν μέλη θρησκευτικής λατρείας, με τον Elon Musk να “θαυμάζεται” από τους πελάτες της Tesla, ακριβώς όπως ο Steve Jobs λατρευόταν στην Apple.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...