Ο άνδρας που προσποιήθηκε τον Elon Musk θέλει απαλλαγή λόγω βλακείας

Σχετικά άρθρα

elon-musk

Θυμάσαι την είδηση που είχε κυκλοφορήσει στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη στην οποία η Tesla έκανε μήνυση κατά του Todd Katz; Για να σου φρεσκάρω την μνήμη σου, θα σου πως πως ο Katz, στέλεχος εταιρίας πετρελαίου είχε δημιούργησει το e-mail “[email protected]” αποκλειστικά για προσπαθήσει να προσποιηθεί πως είναι ο Elon Musk, μιας και το χρησιμοποίησε για να επικοινωνήσει με τον CFO της Tesla, Jason Wheeler, στις 3 Αυγούστου, προκειμένου να αποκτήσει εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές προβλέψεις της Tesla.

Όπως μπορείς να φανταστείς, ο Katz, επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Quest Integrity Group, δεν έλαβε κανενός είδους λεπτομέρειες από Jason Wheeler σχετικά με τις οικονομικές προβλέψεις της Tesla. Δεν ήταν μόνο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραξένεψε τον Wheeler, αλλά και το τρόπος που γράφτηκε το email, προδίδοντας έτσι πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Η Tesla στην μήνυσή της αναφέρει πως εκτός από τον Katz, στην απάτη εμπλέκονται επιπλέον έως και 10 άτομα. Η Tesla ζητά τώρα οικονομική αποζημίωση για τις φερόμενες ενέργειες, αποζημιώσεις για το σύνολο των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά και αποζημιώσεις για τα νομικά έξοδα που σχετίζονται με την μήνυση.

Τώρα, ο Todd Katz, ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Quest Integrity Group, ζήτα από το δικαστήριο να απορρίψει την μήνυσή της Tesla εναντίον του, επειδή όπως λέει, ήταν παράλογο κάποιος να πιστέψει πως το email που έγραψε ο ίδιος, θα μπορούσε να το στείλει ο Musk. Με απλά λόγια, ο Katz προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο πως ήταν βλάκας που έστειλε ένα τέτοιο e-mail, με τέτοιο τρόπο γραφής, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να “κλέψει” πληροφορίες από την Tesla.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...