Θες να γλυτώσεις τα τέλη κυκλοφορίας; Υπάρχει λύση!!!

Σχετικά άρθρα

teli-kikloforias14

Για την ανθρώπινη βλακεία και τα όρια της τα έχουμε πει πολλές φορές οπότε ας μην επαναλαμβανόμαστε. Ας επικεντρωθούμε άρα στο πρόβλημα μερικών ανθρώπων και ας τους βρούμε μια λύση επιτέλους για να μη μπαίνουν στον κόπο και κάνουν τέτοιες πράξεις. Μια γυναίκα στη μακρινή Αυστραλία, για κάποιο λόγο δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι βεβαίως. Επίσης είχε και ένα αυτοκίνητο που δεν διέθετε άδεια κυκλοφορίας, και δεν είναι η μόνη θα μου πεις και έχεις δίκιο. Αυτή η γυναίκα λοιπόν ήθελε να κάνει μια βόλτα, μιας και είναι κατακαλόκαιρο στην Αυστραλία, και αποφάσισε να πάρει το λευκό της Hyundai. Επειδή όμως, όπως προείπα, δεν διέθετε άδεια οδήγησης ούτε άδεια κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο, το “μυαλό” της (και μια λίρα) κατέβασε μια ιδέα για να αποφύγει την αστυνομία. Αποφάσισε λοιπόν μετά από σκέψη αρκετής ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από πολύ έγκυρη πηγή, να ξεγελάσει τους αστυνομικούς ζωγραφίζοντας στις πλαϊνές πόρτες του αυτοκινήτου της, τη λέξη POLICE, αστυνομία ελληνιστή.

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82-58

Περίμενε, περίμενε που πας, κάτσε να διαβάσεις τι έγινε παρακάτω, μην τρέχεις τώρα που σου έδωσα την ιδέα να κάνεις το ίδιο στο αμάξι σου για να γλυτώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια. Δυστυχώς που λες ,η κοπέλα ήταν πολύ άτυχη και έπεσε σε τσακάλια αστυνομικούς που το έμπειρο μάτι τους αναγνώρισε, με τα δυσκολίας όπως δήλωσαν οι ίδιοι στα κανάλια, ότι η λέξη POLICE ήταν γραμμένη με μαρκαδόρο και ακόμα πιο δύσκολο ήταν το έργο τους να καταλάβουν ότι το αυτοκίνητο είναι ένα Hyundai Accent και τέτοια οχήματα δεν χρησιμοποιεί η αστυνομία της περιοχής.

Τέλος πάντων, η άτυχη 33-χρονη γυναίκα, έκπληκτη που έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο της και δεν έβγαινε έξω, σύμφωνα με την έγκυρη πηγή μου πάντα καλούσε στο ασύρματο για ενισχύσεις καθώς της την έπεσαν κάτι τύποι με στολές που έλεγαν ότι είναι αστυνομικοί. Οι αστυνομικοί του Perth της Αυστραλίας, αφού έπεισαν τη γυναίκα ότι είναι γνήσιοι αστυνομικοί, έκαναν τη δουλειά τους και έδωσαν το ανάλογο πρόστιμο στην πολυμήχανη γυναίκα, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πάλι, είναι απόγονος του Οδυσσέα, ναι αυτού από την Τροία με το άλογο. Το αυτοκίνητό της κατασχέθηκε από τις αρχές για 28 μέρες και το φωτογραφικό υλικό θα παρουσιάζεται σε εκπαιδευόμενους αστυνομικούς για να μπορούν να αναγνωρίζουν στο μέλλον τέτοιες δύσκολες πλαστογραφίες. Ας σταματήσω εδώ την περιγραφή μου λοιπόν καθώς νομίζω πως ήμουν αναλυτικότατος και κατάλαβες ακριβώς πως διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.

1118

Δεν ξέρω τη γνώμη έχεις για τη γυναίκα αλλά την άλλη φορά που θα θέλει να κάνει κάτι ανάλογο ας ρωτήσει καλύτερα, ξέρω το τηλέφωνο ενός Έλληνα πρώην Υπουργού που κάνει πολύ καλή δουλεία με αυτά. Δυο χρόνια έκαναν να τον ανακαλύψουν.

Σύμφωνα με έγκυρες (ΠΑΝΤΑ) πληροφορίες, η 33-χρονη δέχτηκε προ ολίγου πρόταση από την Ελληνική Κυβέρνηση να αναλάβει το Υπουργείο Μεταφορών για να βοηθήσει στην πάταξη της κυκλοφορίας αδήλωτων και ανασφάλιστων οχημάτων στην Ελλάδα. [Troll mode off]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr