Ο Rosberg δεν κατηγορεί τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

2016 Abu Dhabi Grand Prix, Sunday

Από τη στιγμή που έχασε 28 βαθμούς στο Μαλαισιανό Grand Prix, το πρωτάθλημα δεν ήταν στα χέρια του Lewis Hamilton. Τι κι αν πήρε τη νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες, αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού ο Nico Rosberg τερμάτιζε διαρκώς στη δεύτερη θέση, με αποτέλεσμα να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα για 5 βαθμούς.

Ο Hamilton προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να βγάλει τον team-mate του από το βάθρο, καθυστερώντας τον, προκειμένου να δεχθεί το προσπέρασμα από τους Sebastian Vettel και Max Verstappen, κάτι που ποτέ δεν έγινε, καθώς τα ελαστικά του είχαν χάσει την απόδοσή τους, ενώ ο Γερμανός ήταν πολύ γρήγορος στις ευθείες.

Ο Rosberg δεν έχει κάτι εναντίον του team-mate, αφού κατανοεί ότι ο Βρετανός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για να αποκλείσει κάθε πιθανότητα.

Μπορώ να καταλάβω τον Lewis, επειδή είμαστε οδηγοί, είμαστε πολεμιστές μέχρι το τελευταίο μέτρο και αυτό ήταν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, έτσι αποφάσισε να κάνει ό,τι μπορούσε εκεί έξω. Κατά κάποιον τρόπο είναι κατανοητό, ακόμα κι αν νομίζω ότι αυτό ήταν πολύ σκληρό ως αποτέλεσμα και είναι κάτι που δε θέλω να συζητήσω.

Της ίδιας άποψης είναι και ο επί κεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, που δεν κατηγορεί τον οδηγό του.

Μπορώ να καταλάβω γιατί οδήγησε έτσι, αυτό ήταν το ένστικτό του. Επίσης, το σύστημά μάς έχει κάνει και τους δύο να κερδίσουν πολλούς αγώνες και να δημιουργήσουμε αυτή την κυριαρχία. Αλλά, ας το συζητήσουμε αργότερα αυτό.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...