Επίσημο: Το Paul Ricard επιστρέφει στην F1 το 2018

Σχετικά άρθρα

paul-ricard

Ελάχιστες μέρες μεσολάβησαν μόνο από τη στιγμή που ο Bernie Ecclestone είχε δηλώσει ότι το Γαλλικό Grand Prix βάζει πιο σοβαρή από ποτέ υποψηφιότητα για το καλεντάρι της Formula 1. Την ίδια ώρα, είχαν κυκλοφορήσει μερικές ακόμα σχετικές αναφορές, ωστόσο σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τους υπεύθυνους της πίστας.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα σε μία συνέντευξη Τύπου, με τη Γαλλία να επιστρέφει στο πρόγραμμα μετά από το 2008. Όπως ήταν γνωστό, τα μονοθέσια θα αγωνιστούν στο Paul Ricard, όπως είχε συμβεί από το 1971 μέχρι και το 1990. Την επιστροφή της Γαλλίας κυνηγούσε και η ίδια η Formula 1, αφού καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Αγωνιστικού Διευθυντή της McLaren, Eric Boullier, αλλά και του Cyril Abiteboul, Αγωνιστικός Διευθυντής της Renault Sport F1.

Το Grand Prix θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018, ενώ το συμβόλαιο έχει διάρκεια 5 ετών, κάτι που σημαίνει ότι η Γαλλία θα παραμείνει στο πρόγραμμα τουλάχιστον μέχρι και το 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr