Μικρές μειώσεις διοδίων από 1η Ιανουαρίου

Σχετικά άρθρα

0307diodia1-thumb-large

Ειδικότερα, η Ολυμπία Οδός ενημερώνει ότι από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή. Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει μείωση 0,10 €, στην κατηγορία 4 σε όλους τους σταθμούς διοδίων, στην κατηγορία 3 στον πλευρικό σταθμό Νέας Περάμου, στην κατηγορία 2 (ΙΧ και μικρά φορτηγά) στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου, καθώς και στην κατηγορία 1 (δίκυκλα, τρίκυκλα) στον σταθμό της Ελευσίνας.

– σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.

– στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού). Αναλυτικά οι τιμές στον παρακάτω πίνακα:

olympia-times-diodion

Για τον αυτοκινητόδρομο Μορέας, με βάση τα προβλεπόμενα από τη παραχώρησης του εργου (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2016 προς Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:00 της 1/1/2017), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2017.

Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών (5 ή 10 λεπτών) σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2016:

moreas-times-diodion_1 moreas-times-diodion_2
Τέλος, για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 00:01 θα εφαρμοσθεί η ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμών διοδίων σε όλους τους Σταθμούς Διοδίων που διαχειρίζεται η εταιρεία.

Ειδικότερα, οι τιμές διοδίων σε όλους τους σταθμούς διοδίων παραμένουν σταθερές, πλην των πλευρικών σταθμών Γλύφας όπου στις Κατηγορίες 1, 3 και 4 υπάρχει μικρή μείωση της τάξης των 10 λεπτών του ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Ο ΣΕΑΑ προτείνει τη μείωση του ποσού της επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι

Με την κυβέρνηση να ετοιμάζει τον 3ο κύκλο του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά" που αφορά την επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων...

Οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα, με το πρώτο να ξεκινά από τις 37.990 ευρώ και το δεύτερο από...
Autoblog.gr