Διέρρευσε νέα φωτογραφία του Suzuki Swift

Σχετικά άρθρα

2017-suzuki-swift-leaked

Η Suzuki είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει το νέο Swift στην έκθεση του Παρισιού, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Όμως, εξαιτίας της διαρροής φωτογραφιών που έγινε πριν περίπου 9 μήνες, το αυτοκίνητο επέστρεψε στο σχεδιαστήριο για κάποιες μικρές αισθητικές αλλαγές, και σήμερα βλέπουμε κάποιες νέες φωτογραφίες του.

Όπως ξέρουμε από το 2014, η Suzuki ετοιμάζει να παρουσιάσει το νέο Swift στα τέλη της φετινής χρονιάς, και παρότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του ιαπωνικού supermini από την παρουσίαση στους αντιπροσώπους της εταιρίας.

O σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι αρκετά έντονος, με διακριτές γωνίες, μεγάλη εμπρός μάσκα και προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς στο σημείο των προβολέων ομίχλης και μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι “κρυμμένες” στις πίσω κολόνες, κάτι που με κάνει να υποθέτω ότι δεν θα υπάρχει 3-θυρη έκδοση. Η οροφή μοιάζει να αιωρείται χάρη στις μαύρες κολόνες, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να εξέχουν ελαφρώς από το αμάξωμα, ενώ υπάρχει και μια διακριτική αεροτομή.

Μηχανικά, αναμένεται να φορέσει τον νέο 1.000άρη turbo κινητήρα που συναντάμε στο Baleno, ενώ το Swift Sport θα κινείται με τον 1.400αρη turbo Boosterjet, προερχόμενος από το Vitara S. Στο ιαπωνικό crossover αποδίδει 140 άλογα με 220 Nm ροπής, αλλά στο Swift Sport θα παράγει περισσότερα άλογα, με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με την ταχύτερη έκδοση να διαθέτει αναβαθμίσεις στα φρένα, στις αναρτήσεις και στο τιμόνι για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Η Suzuki δηλώνει πως ο κινητήρας δεν θα αλλάξει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, που θα έχει βάρος λιγότερο των 1.000 κιλών, και θα διαθέτει αναβαθμίσεις στα φρένα, στις αναρτήσεις και στο σύστημα διεύθυνσης για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Το λανσάρισμα του νέου Swift έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2017, με νέο Swift Sport να αναμένεται στην αγορά προς τα τέλη του 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Ανακαλούνται 405 Suzuki Vitara και S-Cross στην Ελλάδα

Η Suzuki ανακαλεί 405 Vitara και SX4 S-Cross στην Ελλάδα με αριθμούς πλαισίων από TSMLYEH1S00C90695 έως TSMJYAD2S00B31114 επειδή ενδέχεται ο σωλήνας του πίσω αριστερού...

H Maruti Suzuki ετοιμάζει ηλεκτρικό πολυμορφικό

H Maruti Suzuki εργάζεται για την επέκταση της γκάμας της, έχοντας στα σκαριά έως και οκτώ ολοκαίνουργια μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων τριών αμιγώς ηλεκτρικών. Ένα από...

Ανάκληση για 4.878 Suzuki Vitara και SX4 S-Cross

Η Suzuki προχωρά στην ανάκληση 4.878 Vitara και SX4 S-Cross, που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2015 και 2022, επειδή το σωληνάκι του πίσω αριστερού φρένου μπορεί...
Autoblog.gr