The Grand Tour: η αγαπημένη σειρά των απανταχού “πειρατών”

Σχετικά άρθρα

the-grand-tour

Στο διάστημα πριν την πρεμιέρα του The Grand Tour οι αποκαλύψεις και οι φήμες για τη σειρά έδιναν και έπαιρναν. Είχαμε διαβάσει πολλά σχετικά με το κόστος, τις τοποθεσίες, τους καλεσμένους και ένα σωρό άλλα στοιχεία, τα οποία φυσικά στόχο είχαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Σωστή και δοκιμασμένη συνταγή marketing λοιπόν από την Amazon, η οποία επένδυσε στην παραγωγή του The Grand Tour ένα σεβαστό ποσό αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, και αφού δεν αποτελεί κάποιο ευαγές και αφιλοκερδές ίδρυμα, στόχος είναι προφανώς η αύξηση των συνδρομητών του Amazon Prime και συνεπώς των κερδών της.

Και ενώ το πρώτο επεισόδιο του The Grand Tour κατέλαβε την πρώτη θέση παρακολούθησης στις πρεμιέρες του Amazon Prime, χαροποιώντας προφανώς όλους τους εμπλεκόμενους, η σειρά κατέλαβε μία ακόμα “δυσάρεστη” πρωτιά: σύμφωνα με την Daily Mail, είναι πλέον και η No1 σειρά παγκοσμίως σε παράνομα downloads, αφήνοντας πίσω δυνατούς παίκτες όπως τα The Game of Thrones, Westworld και The Walking Dead.

Η έρευνα της Muso που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα ισχυρίζεται πως το πρώτο επεισόδιο της σειράς κατέβηκε παράνομα 7,9 εκατομμύρια φορές, το δεύτερο 6,4 και το τρίτο 4,6. Με βάση τα γεωγραφικά στοιχεία, οι Βρετανοί “πειρατές” κατέχουν την πρώτη θέση με 13,7%. Μόνο από τους Βρετανούς παράνομους downloaders υπολογίζεται πως η Amazon έχασε περί των 3,2 εκατομμυρίων λιρών (3,8 εκατ. ευρώ) μόνο για το πρώτο επεισόδιο.

Είναι η πιο (παράνομα) πολυκατεβασμένη σειρά παγκοσμίως, πέρα από κάθε σύγκριση. Έχει ξεπεράσει κάθε μεγάλο σόου, συμπεριλαμβανομένου και του Game of Thrones. Παρατηρούμε χιλιάδες εκπομπές και αυτή πραγματικά ξεχωρίζει,

δήλωσε ο Chris Elkins, εμπορικός διευθυντής της Muso. Η Amazon πάντως φαίνεται να έχει πετύχει το στόχο της, έχοντας προς το παρόν 63 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, 19 εκατομμύρια παραπάνω από τον προηγούμενο Ιούνιο. Αν μη τι άλλο είναι μια εντυπωσιακή αύξηση, αλλά με το Netflix να σκοπεύει να προβάλλει 50 σειρές το 2017, ακόμα οι παρέα των 3 τρελών Άγγλων δεν θα είναι αρκετή για να κάνει το Amazon Prime Νο1 στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...