Έντονο ενδιαφέρον της Mercedes για τον Bottas

Σχετικά άρθρα

valtteri-bottas

Βρισκόμαστε στα μέσα του Δεκέμβρη και περιμένουμε τη Mercedes να ανακοινώσει τον δεύτερο της οδηγό για το 2017. Με την πρόθεσή της να είναι φανερή και να θέλει να ολοκληρώσει το θέμα πριν από την έλευση του 2017, αρκετά είναι τα ονόματα που διαβάσαμε από την αρχή της αποχώρησης του Nico Rosberg από το άθλημα.

Με τον Fernando Alonso να απομακρύνεται όλο και περισσότερο, τα ονόματα των Pascal Wehrlein και Valtteri Bottas αυτά που φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας. Ο πρώτος είναι η επιλογή με τα περισσότερα ρίσκα, αφού ο Γερμανός έχει μπόλικο ταλέντο, αλλά δεν έχει την εμπειρία από αγώνες με μια μεγάλη ομάδα, ενώ ο δεύτερος είναι σαφώς πιο ασφαλής επιλογή, με 77 αγώνες στην πλάτη του, έχοντας δείξει την ταχύτητά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC και του Sky Sports, η Mercedes έχει προσεγγίσει τον Φινλανδό οδηγό, προκειμένου να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Williams. Η βρετανική ομάδα ανανέωσε φέτος το συμβόλαιο του Bottas, γι’ αυτό και προβάλει σθεναρή αντίσταση. Βέβαια, η ομάδα του Brackley ίσως βάλει στο παιχνίδι στον Paddy Lowe, αφού το συμβόλαιο του Τεχνικού της Διευθυντή λήγει στο τέλος του έτους, και έχουν κυκλοφορήσει φήμες για σύνδεση με τη Williams.

Κάτι ακόμα που είναι υπέρ των Γερμανών είναι το γεγονός πως το αφεντικό της ομάδας, Toto Wolff, ανήκει στην ομάδα management του. Ο Αυστριακός έχει παραδεχθεί πως θα είναι δύσκολο να υπογράψουν με τον Bottas και σκληρό για τη Williams, αφού αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη για το 2017, με 9 βάθρα στην καριέρα του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...