Η φετινή Χριστουγεννιάτικη Κάρτα του Bernie Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Λίγες μέρες μένουν για τα φετινά Χριστούγεννα και ο Bernie Ecclestone έστειλε τη φετινή του κάρτα. Κι ενώ περιμέναμε τον Nico Rosberg να πρωταγωνιστεί, αφού κατέκτησε τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο, ανακοινώνοντας στη συνέχεια πως αποχωρεί από το άθλημα, θέλοντας να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένειά του.

Αντ’ αυτού, ο 86χρονος επέλεξε να σατιρίσει όσα έγιναν στο Grand Prix του Μεξικού, εκεί όπου αρχικά ο Max Verstappen πήρε την τρίτη θέση, αλλά αμέσως μετά την καρώ σημαία, ο Ολλανδός τιμωρήθηκε με 5 δευτερόλεπτα ποινής, για να πέσει στην πέμπτη θέση, πράγμα που έδωσε στον Sebastian Vettel την τρίτη θέση του βάθρου.

Μετά από τον αγώνα, όμως, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να δώσουν ποινή 10 δευτερολέπτων στον Vettel. Έτσι, ο Γερμανός έπεσε στην πέμπτη θέση και ο Daniel Ricciardo καρπώθηκε τελικά τους 15 βαθμούς της τρίτης θέσης. Αυτό που βλέπουμε, λοιπόν, είναι τον Vettel να αναρωτιέται για την τρίτη θέση, όπως συμβαίνει με τους Verstappen και Ricciardo, όσο ο Ecclestone κοιτάει πίσω από ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...