The Grand Tour S01E06: Τι είδαμε!

Σχετικά άρθρα

Ανέβηκε το πρωί το 6ο επεισόδιο του The Grand Tour με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να παρουσιάζουν την χιονισμένη Φινλανδία, λέγοντας μας Καλά Χριστούγεννα.

Προτού προχωρήσεις την ανάγνωση, θα σε προειδοποιήσω πως θα διαβάσεις αρκετά spoiler του επεισοδίου, οπότε αν δεν θέλεις να μάθεις τίποτα προτού το δεις, τότε κλείσε την σελίδα τώρα.

Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Στο επεισόδιο είδαμε τον Hammond να οδηγεί το Ford Mustang GT, με τον Clarkson να τον συναγωνίζεται με το Ford Focus RS. Ο Hammond ξεκίνησε να οδηγεί την κόκκινη Mustang στους δρόμους του Λονδίνου, δείχνοντας τα αξιοθέατα της πόλης, ενώ “πέταξε” και τις μπηχτές του στο Top Gear, μετά την κατακραυγή που δέχτηκε η εκπομπή, όταν έκανε γυρίσματα στο μνημείο πεσόντων Whitehall Cenotaph του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τον Block να πηγαίνει “τάπα” την παλιά Mustang του.

Στη συνέχεια ο Hammond και ο Clarkson “έπαιξαν” κυνηγητό με τα δύο Ford στους δρόμους κοντά στο Στόουνχεντζ και στη πορεία έκαναν και μια κόντρα στην ευθεία, με την Mustang να νικά. Φυσικά, τα δύο οχήματα σημείωσαν χρόνο στην πίστα της εκπομπής, με το Focus RS να είναι γρηγορότερο.

Κάπου εκεί οι τρεις παρουσιαστές αντάλλαξαν πρωτότυπα δώρα μεταξύ τους για τα Χριστούγεννα και στη πορεία, ο James May έζησε το όνειρό του οδηγώντας μια Ferrari P3 αλλά και το αγωνιστικό Ford GT που συμμετείχε στον 24ωρο αγώνα του Le Mans του 1966, ενώ μας αφηγείται την επική μάχη μεταξύ της Ford και της Ferrari στο Le Mans.

Το επεισόδιο έχει ανέβει στο Amazon Prime και ποιες είναι οι εντυπώσεις που σου άφησε;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...