Οι εποχές που στέλναμε τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη με τις επιθυμίες μας ως μικρά παιδιά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, μιας και μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά αυτή και μέσα από το Διαδίκτυο. Κάτι που έχει αλλάξει είναι τα «παιχνίδια», αφού τώρα είμαστε μεγάλα παιδιά και θέλουμε να παίζουμε συνεχώς με το πιο διασκεδαστικό -κατά τη γνώμη μας- δημιούργημα του ανθρώπου, δηλαδή τα αυτοκίνητα.

Για μία ακόμα χρονιά, ο αγαπημένος μας Άγιος διάβαζε συστηματικά Autoblog, βλέποντας την ίδια ώρα τη συμπεριφορά των αναγνωστών-σχολιαστών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να του ζητήσεις όποιο όχημα θέλεις, με τον Santa να μας διαβεβαιώνει ότι θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σου, αρκεί να είχες επιδείξει την πρέπουσα συμπεριφορά όλη τη χρονιά.

Προτού το κάνεις εσύ, έχω σειρά εγώ. Λοιπόν, το αυτοκίνητο που ζητώ είναι η Lamborghini Huracan. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς πρόσφατα δοκιμάσαμε την «Ιταλίδα» μέσα στην πατρίδα της, για να διαπιστώσουμε πόσο γρήγορη και διασκεδαστική είναι, με τον εκπληκτικό ήχο από τον V10 να συμπληρώνει ιδανικά τις επιδόσεις και την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Σειρά σου τώρα…