Η Nissan στο Detroit παρουσίασε το Rogue Sport ή αν προτιμάς, το Qashqai για την αγορά των ΗΠΑ. Το αυτοκίνητο είναι σχεδόν αμετάβλητο σε σχέση με το Qashqai, θα κατασκευάζεται στην Ιωπανία και θα πωλείται αποκλειστικά με τον 2,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 140 ίππων με 200 Nm ροπής.

Αυτός συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο, με την κίνηση να περνά στους μπροστά τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Η ανάρτηση έχει τροποποιηθεί για την αμερικάνικη αγορά, ενώ αλλαγές έχει δεχτεί και ο σχεδιασμός της κεντρικής κονσόλας, προκειμένου να μοιάζει στο μεγαλύτερο Rogue (X-Trail στην Ευρώπη), με το τιμόνι να είναι νέο.

 • Γιώργος Βαρδου

  ωραία θα ‘τανε αν έφερναν στην Ευρώπη ένα Qashqai facelift βασισμένο σε αυτό. Και για τον εσωτερικό σχεδιασμό αλλά και για το σχεδιασμό στο πίσω μέρος (υγ. Ιαπωνία όχι Ιωπανία)

 • VictorRav4

  Ευτυχως αλλαξαν το τιμονι. Στο ευρωπαικο το τιμονι ειναι απο τα πιο ασχημα της αγορας (υποκειμενικα παντα).

 • SAMURAI-66

  Τωρα το μονο που υπολειπεται και θα περιμενουν εναγωνιως και δικαιολογημενα ειναι να εχει την ιδια επιτυχια με την ευρωπαικη εκδοση για να επισφραγισουν στην nissan την ενεργεια τους αυτη να το διαθεσουν και στην απεναντι πλευρα του ατλαντικου.
  Και μπορει να τα καταφερει το διο αριστα πιστευω.

 • Mika

  Πιο ωραια πισω φωτα, πιο ωραιο τιμονι,και οροφη που αν και δεν ειναι πανοραμικη, μοιαζει να ανοιγει!!!Πολυ καλες βελτιωσεις σε σχεση με το ευρωπαικο..

 • Μάνος Μαμαλάκης

  Πολύ όμορφο του πάει το πορτοκαλί!

 • newlynx

  Βλέπω να συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία αν έρθει έτσι.