Η Nissan ίσως παρουσιάσει το Qashqai για την Αμερική στο Detroit

Σχετικά άρθρα

Το μικρότερο SUV της Nissan που μπορεί σήμερα να αγοράσει ένας Αμερικάνος, είναι το Juke, ενώ το αμέσως επόμενο το Rogue (το δικό μας X-Trail). Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα, το οποίο στην Ευρώπη καλύπτεται από το Qashqai.

Σύμφωνα, όμως, με τελευταίες πληροφορίες στην έκθεση του Detroit, στα μέσα του Ιανουαρίου, η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει το Qashqai στο αμερικάνικο κοινό.

Αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, τότε το λανσάρισμα του μοντέλου αναμένεται προς το τέλος της χρονιάς. Γεννιέται, όμως, το ερώτημα, αν θα γίνει κάτι τέτοιο, γιατί ξέρουμε ότι η Nissan να εργάζεται ήδη πάνω στην επόμενη γενιά του Qashqai, το οποίο αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...