Ηλεκτρικό σπορ μοντέλο από την Infiniti το 2020

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti θα βγάλει στην αγορά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την έκδοση παραγωγής του Emerg-e concept. Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της εταιρίας, Roland Krueger, ο οποίος δήλωσε πως το σπορ μοντέλο της Infiniti που θα τροφοδοτείται μόνο από ηλεκτροκινητήρες θα βγει στην αγορά το 2020.

Θα κατασκευαστεί πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, θα μοιράζεται την τεχνολογία των μπαταριών της Nissan, με το όχημα να προσφέρει την “μοναδική οδηγική εμπειρία ενός Infiniti” όπως τόνισε ο Krueger. Το πρωτότυπο Emerg-e απέδιδε 400 άλογα, με την κίνηση να περνά στους πίσω τροχούς και για την ώρα δεν γνωρίζουμε το παραμικρό σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου παραγωγής. Σύμφωνα με τον Krueger, τα ηλεκτρικά μοντέλα της Infiniti θα απευθύνονται κυρίως στην Κινέζικη αγορά, την μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BP Pulse μειώνει κατά 10% το εργατικό της δυναμικό, αποχωρεί από 8 χώρες

Η BP ανακοίνωσε ότι μειώνει σημαντικά το εργατικό δυναμικό της BP Pulse, της εταιρίας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που λειτουργεί, ενώ ταυτόχρονα την αποσύρει από...