Η BMW παρουσιάζει την ανανεωμένη 4-Series η οποία βελτιώνεται στα σημεία και δύσκολο μπορεί κάποιος να βρεις τις διαφορές. Η ανανέωση ισχύει για όλη την γκάμα της 4άρας (Coupe, Convertible, Gran Coupe, Μ4 Coupe, M4 Convertible) και περιλαμβάνει νέα LED φωτιστικά σώματα (ενεργά στον πρόσθετο εξοπλισμό) που αντικαθιστούν τα xenon, LED φώτα ομίχλης, νέα πίσω φώτα LED με νέα γραφικά, μικρές αλλαγές στις εισαγωγές αέρα, νέα πίσω αεροτομή και νέα διακοσμητικά.

Συναντάμε δύο νέα χρώματα (Sunset Orange και Snapper Rocks Blue) και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου διαστάσεων 18″ και 19″ για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού Advantage, Sport Line, Luxury και M Sport.

Στο εσωτερικό υπάρχουν χρωμιομένα και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, νέες διακοσμητικές λωρίδες και νέες ταπετσαρίες. Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε το νέο προηγμένο σύστημα πλοήγησης με νέο περιβάλλον εργασίας και νέο pad ελέγχου, με τις 4 Series Coupe και 4 Series Gran Coupe να φέρουν πιο σκληρή ρύθμιση της ανάρτησης, με στόχο την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς.

Μηχανικά προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τεσσάρων και έξι κυλίνδρων απόδοσης από 150 έως 326 άλογα. Οι κινητήρες συνδυάζονται και με σύστημα τετρακίνησης, με τις M4 να διαθέτουν LED προβολείς και πίσω φωτιστικά σώματα στον βασικό εξοπλισμό, με το Competition πακέτο να κάνει τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα να αποδίδει 450 άλογα.