Η Dacia συνεχίζει την ανανέωση της γκάμας της, και μετά τα Sandero και Logan facelift που παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο, σήμερα η ρουμάνικη εταιρία μας δείχνει τα αντίστοιχα για τα Lodgy και Dokker. Και τα δύο αυτοκίνητα είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία στην Γαλλία, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν σύντομα, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Αυτά, πλέον, διαθέτουν νέα μάσκα, στο Lodgy υπάρχει ανασχεδιασμένο πίσω κάλυμμα του χώρου αποσκευών, ενώ πατάνε σε νέου σχεδιασμού ζάντες 16-ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο -τεσσάρων ακτίνων- τιμόνι, διαφορετικοί αεραγωγοί και νέες επενδύσεις.

Στις Stepway εκδόσεις των μοντέλων η Dacia προσθέτει στον βασικό εξοπλισμό το υποβραχιόνιο, που είναι ενσωματωμένο στο κάθισμα του οδηγού. Ακόμα, το παράθυρο του οδηγού, πλέον, έχει λειτουργία αυτόματου ανοίγματος, στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων υπάρχουν αναδιπλούμενα τραπεζάκια για τους πίσω επιβάτες, ενώ υπάρχει και δίχτυ αποθήκευσης για τους εμπρός. Προαιρετικά, τοποθετείται κάμερα οπισθοπορείας.

Μηχανικά, δεν υπάρχει καμία αλλαγή, με τα Lodgy και Dokker να είναι διαθέσιμα με τους SCe 100, TCe 115 και dCi 90 κινητήρες, ενώ μόνο στο πρώτο τοποθετείται και ο dCi 110 και μόνο στο δεύτερο ο dCi 75.