Η Mercedes W124 θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες Mercedes όλων των εποχών και όχι άδικα. Όταν δε συνδυάζεται με βελτίωση από τον πάλαι ποτέ κορυφαίο οίκο Koenig, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Κάτω από το φουσκωμένο σώμα του αυτοκινήτου, βρίσκεται μια Mercedes-Benz 300CE του 1991, έχοντας διανύσει από τότε 49.889 χλμ.

Κάποια στιγμή μάλιστα, άνηκε στον πρώην επαγγελματία παίχτη baseball, Ken Griffey Jr, που είχε βάψει το αυτοκίνητο σε σκούρο πράσινο με κίτρινες λωρίδες, δηλαδή τα χρώματα της ομάδας του. Όταν, όμως, ο σημερινός ιδιοκτήτης αγόρασε το αυτοκίνητο το έφερε στα γούστα του, βάφοντας στο χρώμα της επιλογής του.

Συνολικά χρειάστηκαν 5 μήνες και 25.000 δολάρια για να έρθει στην κατάσταση που το βλέπεις στις φωτογραφίες, καθώς το αυτοκίνητο ήταν σε κακή κατάσταση όταν αγοράστηκε. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα βρίσκεται προς πώληση στο Craigslist για 50.000 δολάρια, με τον ιδιοκτήτη του βελτιωτικού οίκου,Willy König, να πιστοποιεί την αυθεντικότητα του αυτοκινήτου.