Τον Νοέμβριο του 2016 η Aston Martin παρουσίασε την Vanquish S και πλέον η εταιρία, με το καλοκαίρι να πλησιάζει, παρουσιάζει την ανοικτή έκδοσή της, την Volante, η οποία είναι πανέμορφη.

Όπως η κλειστή έκδοση, έτσι και η Aston Martin Vanquish S Volante διαθέτει πολλές βελτιώσεις στην αεροδυναμική, με το μπροστά μέρος να φέρει carbon splitter, ενώ στο πίσω έχουμε carbon διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Επίσης υπάρχουν carbon γρίλιες, νέα γραφικά και ζάντες αλουμινίου.

Στον εσωτερικό της Vanquish S υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις που συνδυάζονται με διάφορα υλικά για να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο V12 6,0-λίτρων κινητήρας απόδοσης 600 ίππων στην Αγγλία και 585 στον υπόλοιπο κόσμο, που συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που υπόσχεται ταχύτερες αλλαγές και καλύτερη απόκριση. Η ανάρτηση διαθέτει νέες ρυθμίσεις και υπάρχουν παχύτερες αντιστρεπτικές, κάτι που δίνει στην Vanquish S καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 323 χλκ/ώρα. Ζυγίζει 1.739 κιλά, έχοντας κατανομή βάρους 51% μπροστά και 49% πίσω.