Πέντε νέα SUV από την Mercedes έως το 2020

Σχετικά άρθρα

Μέχρι το 2020 η Mercedes θα παρουσιάσει πέντε νέα ή ανανεωμένα SUVs/crossovers, προκειμένου να ανταποκριθεί στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτησή τους. Η νέα GLA θα έρθει το 2019 και θα βασίζεται στην MFA2 πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα κατασκευαστούν και οι A-Class, A-Class Sedan, B-Class και CLA.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα, το αυτοκίνητο θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερο πλάτος, θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με την κορυφαία AMG να αποδίδει 400+ άλογα, ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις. Στο εσωτερικό θα γίνει χρίση καλύτερων και ποιοτικότερων υλικών, θα υπάρχει μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Τον ίδιο χρόνο θα παρουσιαστεί και η GLB, ενώ έναν χρόνο πριν θα κάνει την εμφάνισή της η νέα GLE. Του χρόνου θα δούμε και τη νέα G-Class, ενώ αργότερα θα δούμε και ένα SUV με το σήμα της Mercedes-Maybach.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr