Δες μια Alfa Romeo 155 GTA να driftάρει και να φτύνει φλόγες

Σχετικά άρθρα

Δεν χωράει αμφιβολία πως το αφεντικό των 155 είναι η V6 Ti, που “θέρισε” τον ανταγωνισμό στο DTM. Είναι και το ουρλιαχτό του 2.5αρη εξακύλινδρου στις 12.000 στροφές που -και να θες- δεν σε αφήνει να την αμφισβητήσεις. Η αλήθεια, όμως, είναι πως βάσει τίτλων, άλλος είναι ο αρχηγός.

Η 155 GTA έχει κατακτήσει πρωταθλήματα τουρισμού σε Βρετανία (BTCC), Ισπανία (STCC), Ιταλία (ISC), ενώ βοήθησε τους Ιταλούς να κερδίσουν τον τίτλο στο FIA Touring Challenge (κάτι σαν παγκόσμιο κύπελλο αυτοκινήτων τουρισμού, με εκπροσώπηση από όλες τις διοργανώσεις) στον διπλό αγώνα της Monza το 1993.

Σήμερα δεν θα τη δεις να κάνει τίποτα από όλα αυτά. Θα απολαύσεις τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα των 500 ίππων να “κερνάει” φλόγες και το σύστημα τετρακίνησης Q4 να την χορεύει από στροφή σε στροφή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...