Επίσημο: Toyota Yaris GRMN με κομπρεσοράτο 1.800αρη κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Toyota στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει το Yaris GRMN, την γρήγορη έκδοση του νέου Yaris που θα προσφέρεται μόνο σε τρίπορτη έκδοση και κίνηση θα παίρνει από έναν 1.800αρη κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης άνω των 210 ίππων, με την κίνηση να περνά στον μπροστά άξονα.

Διαθέτει επιθετικό bodykit, μεγάλες ζάντες, φουσκωμένα φτερά, αεροτομή και διαχύτη, με το όνομα GRMN να προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Gazoo Racing Masters of the Nürburgring”, με την “καυτή” έκδοση του Yaris, που θα είναι το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας με κομπρεσοράτο κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 6,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 225 χλμ/ώρα, με το εσωτερικό να έχει σπορ καθίσματα και νέα διακοσμητικά.

Η Toyota έχει κάνει σε αυτό αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα πέδησης, αλλά και το σύστημα ανάρτησης, προκειμένου να βελτιώσει τον χειρισμό και την οδική του συμπεριφορά. Η επίσημη παρουσίαση του Toyota Yaris GRMN θα γίνει στις 7 του Μάρτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Η νέα BMW X2 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η νέα BMW X2 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73...