Μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης εμφάνιση της γκάμας του Logan και του Sandero, στην έκθεση του Παρισιού, το περασμένο φθινόπωρο, η ρουμάνικη εταιρία στην έκθεση της Γενεύης θα φέρει το Logan MCV Stepway, το οποίο μας παρουσιάζει σήμερα.

Το Logan είναι το τέταρτο μοντέλο της οικογένειας Stepway, μετά το Sandero Stepway, το Lodgy Stepway και το Dokker Stepway. Αυτό διαθέτει τη νέα γρίλια της εταιρίας, προερχόμενη από το Duster, ενώ ελαφρώς επανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα, τα οποία πλέον διαθέτουν LED φώτα ημέρας. Το αυτοκίνητο φέρει τα απαραίτητα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, με τον εμπρός προφυλακτήρα να διαθέτει νέα φώτα ομίχλης και ασημί λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό υπάρχουν μικροαλλαγές, όπως νέες ταπετσαρίες, αλλαγές στην εργονομία και στα υλικά, καθώς και στους αποθηκευτικούς χώρους.

Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 573 λίτρα, με τις εξωτερικές διαστάσεις να μην αλλάζουν, παρά μόνο η απόσταση από το έδαφος, η οποία είναι αυξημένη κατά 50 χλστ. Μηχανικά, τα Logan και Sandero θα είναι διαθέσιμα με έναν νέο κινητήρα, χωρίς ωστόσο να ονομάζεται ποιος θα είναι αυτός. Πιθανότατα, όμως, θα τα δούμε να κινούνται με τον 0.9-λίτρων TCe κινητήρα της Renault, απόδοσης 90 ίππων.