Έκθεση Γενεύης 2017: Nissan Qashqai facelift

Σχετικά άρθρα

Η Nissan στην έκθεση της Γενεύης μας δείχνει σε παγκόσμια πρεμιέρα το ανανεωμένο Qashqai που αποκτά μικρές στιλιστικές αλλαγές αλλά και το σύστημα ημ-αυτόνομης τεχνολογίας ProPilot. Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέα LED φώτα ημέρας και νέες ζάντες.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σατέν χρωμιομένα διακοσμητικά, καλύτερης ποιότητας υλικά, νέα διάταξη στο ταμπλό που βελτιώνει την χρηστικότητα όπως και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect με DAB ψηφιακό ραδιόφωνο, σύστημα πλοήγησης, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει ηχοσύστημα της Bose 7 ηχείων.

Η Nissan έχει κάνει τροποποιήσεις στην ανάρτηση, στο σύστημα διεύθυνσης ενώ έχει αυξήσει το πάχος του πίσω τζαμιού και έχει τοποθετήσει περισσότερο ηχομονωτικό υλικό, προκειμένου να βελτιωθεί η ηχομόνωση στη καμπίνα.

Το Qashqai facelift εξοπλίζεται με μια σειρά συστημάτων ασφαλείας, όπως τα Intelligent Emergency Braking με Pedestrian Recognition, Rear Cross Traffic Alert, Traffic Sign Recognition, Driver Attention Alert, Intelligent Park Assist, Intelligent Around View Monitor, Blind Spot Warning και Lane Departure Warning. Η γκάμα των προσφερόμενων κινητήρων παραμένει η ίδια με το σημερινό μοντέλο, με τον 1.5 dCi να αποδίδει 110 άλογα και να εκπέμπει μόλις 99 γρ/χλμ CO2.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...