Η ταινία Cars 3 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 του Ιούνη και η Disney Pixar έδωσε ορισμένες νέες πληροφορίες για την ταινία. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν ποιοι θα είναι εκείνοι που δανείζουν τις φωνές τους και η έκπληξη είναι πως ο Lewis Hamilton είναι ανάμεσα σε αυτούς.

O Owen Wilson θα είναι για ακόμη μια φορά η φωνή του Lightning McQueen, με την Cristela Alonzo να δανείζει τη φωνή της στην Cruz Ramirez. Η φωνή του κακού της ταινίας, του Jackson Storm, θα προέρχεται από τον Armie Hammer.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, θα δώσει τη φωνή του στον βοηθό φωνητικών εντολών της Cruz Ramirez, που θα βοηθά και τον Lightning McQueen εντός πίστας. Επίσης στη ταινία δανείζουν τις φωνές τους η Kerry Washington (Natalie Certain) και η Lea DeLari (Miss Fritter).

Να θυμίσω πως το σενάριο θέλει τον McQueen να έχει αρχίσει πλέον να χάνει έδαφος στους αγώνες από τη νεότερη γενιά αυτοκινήτων, ενώ έχει και ένα σοβαρό ατύχημα σε έναν αγώνα Nascar. Μετά από αυτό θα πρέπει να ανακάμψει, ώστε να μην εγκαταλείψει πρόωρα το άθλημα που αγαπάει. Για να επιστρέψει θα χρειαστεί τη βοήθεια της νεαρής προπονήτριας, Cruz Ramirez και την έμπνευση του Fabulus Hudson Hornet.

Έτσι ο McQueen θα πρέπει να αποδείξει πως δεν έχει τελειώσει και θα τεστάρει την καρδιά του πρωταθλητή στη μεγαλύτερη πίστα του Piston Cup Racing, ενώ ο νέος εχθρός ονόματι Jackson Storm έρχεται να πάρει τα ηνία.